wie is Bodyspeech

Lieve Hiel

 

Molenstraat 178

9900 Eeklo

 

Tel: 00(32)472/33.45.14

Mail: info@bodyspeech.be

"Ik heb een droom, dat ooit mijn vier kleine kinderen in een land zullen leven waar zij niet beoordeeld zullen worden op hun huidskleur, maar op hun karakter",

 

Martin Luther King

Bodyspeech, een voorstelling

 

Mijn naam is Lieve Hiel, mama van drie zonen : Tijs, Klaas en Jens.

 

Als kind was ik heel vaak ziek en allerlei onderzoeken door dokters en specialisten brachten niets op.  Ik kreeg medicijnen toegediend die me niet hielpen, integendeel, ik werd er zwakker en nog zieker van omdat niemand wist wat er aan de hand was.

 

Als jong volwassene was ik ten einde raad en ik dacht "er moet toch een manier zijn om weer gezond te worden" en ik ging op zoek naar alternatieve geneeswijzen.  Op mijn zoektocht kwam ik E.H. Professor Paul Bouts tegen en ik maakte een afspraak, werkelijk als laatste hoop op genezing.

 

Dat bezoek heeft volgens mij mijn leven gered en het voor altijd veranderd.  Prof. Bouts kon mij niet enkel exact zeggen hoe het met mijn  gezondheid gesteld was, maar ook wat voor persoonlijkheid ik had, waar mijn talenten lagen en wat mijn sterke en zwakke punten waren en dat alles zonder voorafgaande informatie over mijn persoon !  Danig onder de indruk heb ik zijn raad opgevolgd, in samenspraak met mijn huisarts, en zo weer gezond geworden.  Eens aan de beterhand ben ik alle boeken beginnen lezen die hij geschreven had, zo ook "De Psychognomie".

wie is Bodyspeech

agenda

getuigenissen

media

nieuws

contact

 E.H. Paul Bouts werd geboren te Lanklaar op 27 februari 1900 en overleed te Rotselaar op 7 maart 1999.  In zijn Geestelijk Testament lezen we :"Mogen al degenen die ik ken en in Christus' Liefde bemin, mijn werk en mijn pogen in hun midden voortzetten tot dat we ons allen eens terugvinden in de blijvende levensfase, badend in d'Eeuwige Schoonheid en Liefde van Hem in wie alle aardse liefde en schoonheid haar oorsprong heeft gevonden."

 

Het Geestelijke Testament van wijlen Professor Paul Bouts indachtig alsook de inspiratie en kennis opgedaan door het geven en volgen van verscheidene cursussen, is het voor mij een taak en een waar genoegen om de Principes  Psychognomie, Psycho-Physiognomie, Patho-Physiognomie, Lichaamstaal, Frenologie en Morpho-Psychologie met de nodige voorzichtigheid én ethiek door te geven aan eenieder die ervoor open staat.

 

Ik heb veel geluk gehad !  Ik ben op mijn weg zeer veel fijne mensen over de hele wereld tegengekomen die eenzelfde passie delen.  Antropologen, psychiaters, sociologen, psychologen, pedagogen, maar ook gewoon, gepassioneerde mensen die mij veel hebben bijgebracht.

 

Reeds enkele jaren geef ik trainingen, workshops, cursussen, lezingen en dergelijke rond bovenstaande onderwerpen.